Hi!
Ik ben Mirjam
van M.A. Nutrition

Mijn missie is om mensen meer bewust te maken van wat gezonde voeding is, dus voeding voor je cellen, je lijf en waar je energie uit haalt. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag anderen helpen bewust te maken over hun gedrag ten opzichte van voeding. Stap voor stap naar een gezond persoonlijk eetpatroon zonder specifieke restricties. Lees hieronder mijn persoonlijke reis naar een gezondere ik.

Lees meer over mij in deze blog

Voeding is mijn passie.

Ik geloof in:

Advies op maat

Geen “one fits all” maar advies dat past bij jou en jouw eetgewoontes. Je hoeft niet heel je levenstijl om te gooien om gezonder te eten. Met kleine aanpassingen die je makkelijk volhoudt kan je ook al een groot verschil maken.

Bourgondisch gezond

Ik geloof niet in dieten wel in een gezonde basis en af en toe genieten van de heerlijkheden in het leven. De 80/20 regel dus, geen strenge restricties, jezelf toestaan ook eens bourgondisch uit de band te springen.

Langetermijn

Jij wilt je niet voor “even” gezond voelen maar voor lange tijd. Daarom denk ik met je mee over de lange termijn en maken wij samen aanpassingen die jij langdurig toe kan passen in je leven.

Lees meer in mijn blogs

Voedingstips en recepten
Goede Voornemens in haalbare kleine stappen.

Goede Voornemens in haalbare kleine stappen.

Voordat het nieuwe jaar begint, hebben veel mensen al een lijst met goede voornemens klaar staan. Helaas zijn er maar weinig mensen die hun lijst daadwerkelijk realiseren, laat staan volhouden. Dat vergt namelijk enorme discipline en we zijn nu eenmaal geen Conor Mc...

Lees meer
Speculaas dadel-notenballetjes

Speculaas dadel-notenballetjes

Een gezond snoeperijtje die zo gemaakt is. Nodig: Een kleine keukenmachine met snijmes. Ingrediënten: 10 verse dadels ontpit. Flinke hand walnoten en een hand pecannoten 2 eetlepels pure chocolade in stukken gehakt van ongeveer 1 cm. 1 eetlepel pure cacao 2 eetlepels...

Lees meer