Voedingsadvies op maat

Je krijgt voedingsadvies op maat wat wil zeggen dat ik kijk naar wat jouw gewoontes en voorkeuren zijn. Dus geen ‘one-size-fits-all’ methode. Met die informatie ga ik samen met jou aan de slag om een voedingspatroon te maken die jij makkelijk je hele leven kunt blijven volgen. Hierbij houd ik rekening met je doel en je levenstijl om zo tot een duurzaam resultaat te komen.

Wil jij ook aan de slag met…

Afvallen
Gezond eetpatroon
Fitter voelen
Persoonlijk advies

Herken jij jezelf in het volgende:

Je hebt al zoveel verschillende dieet methodes geprobeerd

Er zijn de laatste jaren veel verschillende diëten op de markt gekomen die allemaal hun eigen visie hebben met betrekking tot afvallen. Het nadeel met al die diëten is het feit dat de meeste mensen weer terug vallen in hun oude gewoonten en dus ook weer hun oude gewicht terug krijgen. Staat jouw boekenkast ook vol met Atkins, Sonja of Paleo?

Je kan maar niet op gewicht blijven en wenst een duurzamer resultaat

Wat er vaak bij het volgen van een dieet komt kijken is het feit dat je geen duurzame resultaten behaald. Je komt in een zogehete Jo-Jo effect waarin je iedere keer blijft schomelen in je gewicht. Een duurzaam resultaat gaat gepaard met een persoonlijke benadering.

Je wilt ook gewoon blijven genieten (denk aan dat wijntje in het weekend)

Het leven bestaat ook uit sociale contacten, die je energie geven en waar je plezier uit haalt. Gezellig uit eten met vrienden of je buurvrouw zien genieten van een chocolade taartje als toetje terwijl jij in je hoofd hebt dat je dat niet mag omdat je op dieet bent. Dat houd je misschien 2x vol maar de derde keer zwicht je. Genieten van eten is ook zorgen voor je gezondheid.

Zo help ik jou opweg naar een gezond en fit leven

01

Vrijblijvende kennismaking

Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we kijken waar jij tegenaan loopt en hoe je relatie met voeding op het moment is. Dit gesprek is bedoeld om te bepalen of ik wat voor je kan betekenen. 

02

Inventarisatie
& Kick start

Als je hebt besloten om samen met mij jouw reis te starten, gaat het echte werk beginnen. Je vult een inventarisatie formulier in en houdt een week lang je eten bij in het notitieboekje die je van mij krijgt. 

03

Samen jouw
doel bepalen

Zodra we inzichtelijk hebben wat jouw huidige voedingspatroon is gaan we samen bepalen waar jij naartoe wilt werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aantal kilo afvallen, een gezonder voedingspatroon of je fitter voelen. Hoe we dit gaan bijhouden en meten bepalen we samen aan de hand van jouw voorkeuren.

04

Persoonlijke
1:1 coaching

Na het Kickstart traject heb jij alle middelen om zelf door te gaan met je gezonde voedingspatroon. Heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Dan kun je na het kickstart traject coaching sessies boeken zodat we kunnen blijven werken aan jouw doelen.

Laten we beginnen aan je transformatie

Kickstart

In het kickstart traject begint jouw voedingsreis. We gaan kijken naar je huidige eetpatroon en deze stap voor stap verbeteren. Met als doel een persoonlijk gezond voedingsplan.

  Welkomstpakket

  Persoonlijke analyse

  1:1 Coaching

Sessie van 1u met concreet advies op basis van je huidige voedingspatroon

€50,-

Coaching

Wil je na het kickstart traject onder begeleiding van mij gecoacht blijven worden kun je sessies aankopen:

Losse sessie

Per 30 minuten

€15

Strippenkaart

4 sessies +1 gratis.

€60

€75

Interesse? 

Neem contact op

Ben je klaar voor een nieuwe fase in je leven? Zullen we samen werken aan jouw doelen? Wacht dan niet langer, laten we gelijk starten!

Zullen we telefonisch kennis maken?

Blijvend 5 kilo afgevallen. Mirjam, je bent een kanjer!

Mirjam heeft mij heel goed begeleid met het overzichtelijk maken van mijn eetpatroon en met kleine aanpassingen en betere en gezondere keuzes ben ik blijvend 5 kg afgevallen. Mirjam denkt goed mee en kijkt eerst hoe je bent als persoon en je gewoontes en adviseert wat voor jou het beste zal zijn. Mirjam, je bent een kanjer! Dank je wel voor je hulp en steun. 

Cindy Langendoen

“Laat voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding.”

Hippocrates